Groningen-speler over band met Buijs: 'Onder deze coach werk ik mijn 'ass off''

Groningen-speler over band met Buijs: 'Onder deze coach werk ik mijn 'ass off''

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 08:29zo 22-09-2019 om 08:29

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 08:32zo 22-09-2019 om 08:32

FC Groningen won zaterdagavond met 2-0 van PEC Zwolle en pakte daarmee drie broodnodige punten. Ajdin Hrustic was de uitblinker aan de kant van de thuisploeg, hij scoorde in de tweede helft de bevrijdende 2-0.

Daarmee is Hrustic clubtopscorer van De Trots van het Noorden, hij scoorde tegen PEC zijn derde competitiedoelpunt. "Maar ik had er nog één moeten maken, om eerlijk te zijn", blikt de Australiër kritisch terug tegenover Voetbal International. Hij raakte in zeer kansrijke positie namelijk de lat. "Dat had beter gemoeten, maar oké, ik kan ermee leven. Ik ben blij met de drie punten."

Opvallend was het juichen van Hrustic na zijn treffer. Hij sprong vol in de handen bij Groningen-trainer Danny Buijs. Na afloop gaf Buijs op de persconferentie aan dat Hrustic bij vlagen 'geniaal' is. "Hrustic kan geniaal zijn, maar kan ook gekke dingen doen. Ik hoop dat onze supporters niet meer over hem morren en achter hem gaan staan. Hij is niet alleen belangrijk met zijn goals en creativiteit, maar werkt zich ook iedere wedstrijd drie slagen in de rondte", aldus Buijs. 

Hrustic zelf blijft er nuchter onder. "De trainer en ik hebben daar veel over gesproken. Misschien zie ik er niet uit als een speler die hard werkt, maar onder deze coach werk ik mijn ass off, iedere wedstrijd en iedere training. De trainer zegt ook wel eens tegen mij: Als je moe bent op de training, mag je stoppen, want ik weet dat jij altijd honderd procent geeft. Ik geef alles voor hem, de club en mezelf."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws