PSV-back maakt geen goede indruk op Perez: Die bevalt me niet

PSV-back maakt geen goede indruk op Perez: "Die bevalt me niet"

22-09-2019 16:18
16

Olivier Boscagli heeft tot dusver geen goede indruk gemaakt op analist Kenneth Perez. PSV nam de Fransman afgelopen zomer over van OGC Nice en lijkt inmiddels de eerste keuze voor de linksbackpositie, maar wat kan Boscagli eigenlijk? Dat vraagt Perez zich af.

PSV-trainer Mark van Bommel kiest tegen Ajax voor Michal Sadílek als linksback in plaats van Boscagli. "Sadílek is meer een middenvelder. De vraag is of hij een goede middenvelder is, maar hij is er in ieder geval wel een. Boscagli is wel een back, maar die bevalt me niet", zegt Perez bij FOX Sports. 

Wedden

Meer odds

"Hij is jong en van OGC Nice gekomen. Jetro Willems kan bijvoorbeeld niet verdedigen, maar wel aanvallen en weet ik het allemaal. Van Boscagli weet ik niet precies wat hij allemaal kan. Tegen Sporting was hij heel erg aan het treuzelen en sloot hij niet aan. Verdedigend is hij niet zo heel goed, dan hoop je dat hij goed aan de bal is. Maar dat is hij ook niet."

Perez denkt niet dat Sadílek een betere back is dan Boscagli. "Dat denk ik niet. Ik denk dat hij feller is en hij Ziyech misschien kan irriteren. Ik kan niet ontdekken wat Boscagli kan. Het is een zwakke positie bij PSV."