Gouden wissel Van Bommel tegen Ajax: 'Kan ik allemaal wel gaan roepen'

Gouden wissel Van Bommel tegen Ajax: 'Kan ik allemaal wel gaan roepen'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 20:19zo 22-09-2019 om 20:19

Mark van Bommel kan leven met het gelijkspel van PSV tegen Ajax. Na de invalbeurt van Cody Gakpo hielden de Eindhoven toch nog een punt in het Philips Stadion (1-1).

"Ik ben tevreden met het resultaat, als je 1-0 achter komt in de 63ste minuut..", zegt Van Bommel tegen FOX Sports. "Na zoveel wedstrijden te hebben gespeeld, dat hakt er namelijk toch in. Dit is een goed Ajax. Dan moet je blij zijn met een punt. We wilden wel doordrukken, maar het was lastig."

Vlak voor de gelijkmaker van Donyell Malen instrueerde Van Bommel zijn spelers met een briefje. "Je moet toch proberen die jongens te informeren, waardoor de tegenstander moet reageren. Zeker als ze aan de andere kant staan is dat lastig", aldus de trainer, die Malen en Steven Bergwijn in de rug van Gakpo liet spelen. "Het waren ook een paar wisselingen, dat kan ik allemaal wel gaan roepen. Maar dan komt het uiteindelijk toch anders terecht. Nu kunnen ze gewoon kijken."

Van Bommel zag dat de omzetting goed uitpakte. "Het verandert wel iets. Dat het positief uitpakt is geen garantie, maar de tegenstander moet reageren. Al moet het natuurlijk goed ingevuld worden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws