Lammers adviseert Ihattaren: 'Luister, wil je wereldkampioen worden of niet?'

Lammers adviseert Ihattaren: 'Luister, wil je wereldkampioen worden of niet?'

23-09-2019 18:20 Laatste update: 24-09-2019 17:30
166

Volgens Frank Lammers was Mohamed Ihattaren de absolute uitblinker aan de kant van PSV in de wedstrijd tegen Ajax. Daarnaast geeft Lammers, een fanatieke PSV-supporter, een dringend advies aan de middenvelder over zijn keuze voor Nederland of Marokko.

Op de vraag wie de beste man van het veld was bij de topper tussen PSV en Ajax hoeft Lammers niet lang na te denken. "Dat was duidelijk, die Ihattaren is zeventien en zo verschrikkelijk sterk, handig, slim en snel", vertelt hij tegen VoetbalPrimeur. "Kan die koppen eigenlijk? Dat heb ik hem nog niet zien doen. De manier waarop hij Tagliafico door zijn benen speelde... Die viel ook gewoon om, dat zal hem niet vaak gebeurd zijn denk ik."

Ihattaren heeft nog niet besloten of hij voor een interlandcarrière bij Nederland of Marokko gaat. Lammers wil de PSV-middenvelder een advies meegeven. "Luister, wil je wereldkampioen worden of niet? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen. Dat wordt Marokko niet en ik denk met dit Nederlands elftal over vier jaar en ook nog over acht jaar, dan is 'ie 25, dan maak je daar echt een hele goede kans op. Die vraag moet hij zichzelf stellen", sluit Lammers af.

( Emile van de Sande / VoetbalPrimeur )