Senesi nu al kop van jut: 'Donderdag nog en anders terug naar Buenos Aires'

Senesi nu al kop van jut: 'Donderdag nog en anders terug naar Buenos Aires'

Gepubliceerd: dinsdag 24 september 2019 om 09:32di 24-09-2019 om 09:32

Marcos Senesi maakte een zeer ongelukkig debuut voor Feyenoord, maar het is veel te vroeg om de Argentijn af te schrijven. Dat stelt Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam, die ziet dat de Rotterdammers waarde proberen te creëren op het veld.

"Je moet ook wat halen om waarde te creëren. Als je naar het elftal kijkt: Karsdorp en Ié zijn gehuurd, Leroy Fer voor één jaartje, Narsingh… Het is niet heel veel waarde dat er loopt. En dat moet je als club ook opbouwen", zegt Krabbendam bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Iedereen zegt: die Magallán bij Ajax was ook niets, maar dat vonden ze in Argentinië al toen hij kwam."

"Maar toen Feyenoord erin slaagde om deze speler te halen waren de verhalen: dat hebben ze knap gedaan, want hij zit dicht tegen het Argentijnse elftal aan", vervolgt Krabbendam. "Er was wel wat meer interesse. Fiorentina kwam op het eind nog met een bod. Maar Feyenoord was al heel ver en al een tijd met hem bezig. Dus uiteindelijk is het knap dat ze hem in huis hebben gehaald. Dan is het vervelend dat hij zo'n eerste indruk maakt."

Ook Kenneth Perez vindt de kritiek op Senesi overtrokken. "Het is een gok, maar Zuid-Amerikanen die het heel erg goed doen leveren geld op. Het is een breuk met de vorige technische leiding. En ze zullen niet over één nacht ijs zijn gegaan toch? Hij heeft drie kwartier gevoetbald. We geven hem nog drie kwartier de kans", grapt de Deen. "Donderdag nog en anders terug naar Buenos Aires", vult Krabbendam aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws