De speler die het meest op mij lijkt is waarschijnlijk Frenkie de Jong

"De speler die het meest op mij lijkt is waarschijnlijk Frenkie de Jong"

24-09-2019 21:40
34

Andrea Pirlo steekt niet voor het eerst de loftrompet over Frenkie de Jong. De Italiaan denkt dat de FC Barcelona-middenvelder de beste papieren heeft om in zijn voetsporen te treden.

Pirlo blikt in gesprek met Radio Bianconera eerst terug op zijn tijd bij Juventus. "Toen ik naar Juve kwam, wist ik dat een tijdperk van overwinningen zou aanbreken. Daar was ik absoluut van overtuigd, anders was ik ergens anders naartoe gegaan. De Bianconeri kan doorgaan met zijn reeks Scudetto's, al is de concurrentie groter door de versterkingen bij Internazionale en Napoli."

"Juventus ondergaat momenteel een verandering, met een nieuwe trainer en nieuwe spelers", vervolgt de voormalige regista. "We zullen het even moeten aanzien, maar ze blijven de favoriet."

Frenkie de Jong
Overigens is Pirlo van mening dat zijn natuurlijke opvolger niet in Turijn, maar in Barcelona rondloopt. "De speler die het meest op mij lijkt is waarschijnlijk Frenkie de Jong. Miralem Pjanic heeft wat overeenkomsten in zijn manier van spelen, maar wij zijn toch wel verschillend."