Doan maakt al indruk bij PSV: Ik vind hem echt een goede speler

Doan maakt al indruk bij PSV: "Ik vind hem echt een goede speler"

25-09-2019 09:54
42

Ritsu Doan heeft nog geen basisplek bij PSV, maar in Eindhoven is men wel tevreden over de inbreng van de Japanner. Doan laat zien waarom PSV hem heeft gehaald, zegt trainer Mark van Bommel.

Doan werd afgelopen transferperiode voor 7,5 miljoen euro overgenomen van FC Groningen, maar moet geduld hebben en heeft nog geen basisplek. Dat betekent niet dat Van Bommel niet tevreden is. "Hij maakt een uitstekende indruk op de trainingen, zoals ik het ook verwacht had", citeert De Telegraaf Van Bommel. "De kwaliteiten waarop wij hem hebben gescout, wat iedereen op televisie heeft kunnen bekijken, die laat hij zien. Ik vind hem echt een goede speler."

Wedden

Meer odds

Doan neemt het woensdagavond met PSV op tegen zijn oude club Groningen, dat op bezoek komt in Eindhoven. Groningen-trainer Danny Buijs heeft in aanloop naar de wedstrijd geen contact gehad met zijn oude sterspeler. "Rond de transfer hebben we wel contact gehad, maar nu niet", zegt Buijs tegen RTV Noord.

"Andere jongens hebben wel met hem gesproken. Het is een rare situatie natuurlijk. Een maand geleden was je hier nog met hem aan de slag, maar ik heb het zelf ook meegemaakt. Toen ging ik van Groningen naar Feyenoord. Het is best raar moet ik zeggen. Dat zal voor hem ook zo zijn. Hij heeft geen officieel afscheid gehad. Maar dat gebeurt in het hedendaagse voetbal wel vaker."