Perez over 'krankzinnige speler': PSV heeft maar 15 miljoen betaald!

Perez over 'krankzinnige speler': "PSV heeft maar 15 miljoen betaald!"

25-09-2019 18:23
41

Het verblijf van PSV-aankoop Bruma in Eindhoven is nog geen onverdeeld succes. Dat vindt Kenneth Perez, die de Portugees omschrijft als een 'krankzinnige' voetballer.

PSV nam Bruma afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro over van RB Leipzig. Perez is nog niet onder de indruk. "Hij is één van de meest krankzinnige spelers die ik ooit heb gezien", aldus de Deense analist bij FOX Sports. "Het kan een 10 worden, maar ook een 1. Hij doet dingen... Binnen een wedstrijd gaat het ook van een 10 naar een 1 en andersom."

Wedden

Meer odds

Bruma heeft wel kwaliteiten, ziet Perez. "Hij heeft snelheid en werkt heel hard, maar hij geeft ook krankzinnige passes die een voetballer uit de derde klasse ook geeft." Cynisch: "PSV heeft maar vijftien miljoen euro betaald!"

PSV trapt woensdag om 18.30 uur af tegen FC Groningen. Bruma heeft geen basisplaats gekregen van trainer Mark van Bommel, die de voorkeur geeft aan Cody Gakpo en Ritsu Doan. De Portugese aanvaller (24) speelde inmiddels vijf competitiewedstrijden voor PSV. Daarin scoorde hij één keer.