Groenendijk beschermt ADO-schlemiel: 'Ik ben gaan douchen en naar huis gegaan'

Groenendijk beschermt ADO-schlemiel: 'Ik ben gaan douchen en naar huis gegaan'

Gepubliceerd: donderdag 26 september 2019 om 16:11do 26-09-2019 om 16:11

Bilal Ould-Chikh heeft moeilijke dagen achter de rug. In de competitiewedstrijd tegen AZ (0-1 verlies) veroorzaakte de aanvaller van ADO Den Haag voor de tweede week op rij een penalty. Na afloop stond hij de pers niet te woord.

ADO-trainer Fons Groenendijk deed het woord om Ould-Chikh te beschermen. "Ik zat erdoorheen en was best emotioneel na de wedstrijd", reageert de aanvaller bij FOX Sports. "Ik heb er niet voor gekozen om niet voor de camera te komen, dat heeft de club gedaan. Ik ben gaan douchen en direct naar huis gegaan."

Ould-Chikh ontving de laatste dagen veel steun van zijn ploeggenoten. "Ze zijn zeer positief naar mij geweest en hebben me echt geholpen. Met de trainer heb ik ook al gesproken. Hij zei: zand erover en we gaan verder. Dat is ook voetbal, hè. Je maakt fouten en je moet ervan leren. Ik hoop dat ik ervan leer."

"Het is ook nieuw voor mij", aldus Ould-Chikh, die sinds dit seizoen bij ADO speelt. Hij stond eerder onder contract bij FC Twente en Benfica. "Ik ben een jonge speler, maar vind dat ik het team in de steek heb gelaten. Dat is niet mijn bedoeling."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws