Problemen stapelen zich op bij Valencia: drie afhakers voor kraker tegen Ajax

Problemen stapelen zich op bij Valencia: drie afhakers voor kraker tegen Ajax

27-09-2019 14:19
85

De problemen stapelen zich op voor Valencia, dat volgende week woensdag Ajax ontvangt in de tweede speelronde van de Champions League-groepsfase. Ook Kevin Gameiro en Geoffrey Kondogbia zijn geblesseerd geraakt.

Dat maakt de Spaanse club vrijdag bekend. Gameiro moest zich woensdag tegen Getafe (3-3) na tien minuten laten wisselen, terwijl Kondogbia in de slotfase naar de kant ging. De aanvaller heeft een spierverrekking opgelopen in zijn bovenbeen, terwijl de middenvelder kampt met klachten aan zijn bovenbeen als gevolg van overbelasting. De kans dat Gameiro en Kondogbia woensdag de Champions League-wedstrijd tegen Ajax halen, is nihil.

Wedden

Meer odds

De personele problemen worden daardoor, vijf dagen voor het belangrijke duel met Ajax, groter en groter voor Valencia. Linksback José Gaya viel eerder al weg. Het is sowieso onrustig bij Valencia, dat gebukt gaat onder de geruchtmakende trainerswissel. Albert Celades nam het roer over van Marcelino, tot onbegrip van de spelersgroep. Los Che begonnen de Champions League-campagne wel met een 0-1 uitzege op Chelsea.