'Mooie gelegenheid om Stengs op te roepen in plaats van risicofactor Berghuis'

'Mooie gelegenheid om Stengs op te roepen in plaats van risicofactor Berghuis'

29-09-2019 07:57
79

Dat Steven Berghuis slechts een gele kaart kreeg voor een harde tackle op AZ-middenvelder Teun Koopmeiners, leidt tot felle kritiek op scheidsrechter Jochem Kamphuis en VAR Danny Makkelie. Hugo Borst hekelt echter ook de Feyenoord-aanvaller.

"Misschien moeten we het even wegtrekken van de scheidsrechter en de VAR en laten we het eens over Berghuis hebben. Als jij even in zijn nabije verleden duikt, dan zie je een stuk of vijf van dit soort krankzinnige overtredingen", stelt de columnist en journalist bij FOX Sports. "Die monden meestal uit in geel, hij komt iedere keer goed weg. Deze jongen kan zijn frustratie niet de baas. Hij moet echt een cursus woedebeheersing gaan volgen."

Wedden

Meer odds

Berghuis toonde berouw in het Algemeen Dagblad, maar volgens Borst volstaat dat niet meer. "Na drie keer telt 'sorry' niet meer. Er zit kennelijk geen verbetering in. Hij heeft het voor zichzelf verbruid, denk ik. Het zou mij verbazen als onze bondscoach hem gaat opstellen, want hij is een risicofactor. Dit is een heel mooie gelegenheid om in plaats van deze recidivist, Calvin Stengs op te roepen."