'Inbrekers slaan tijdens Atlético - Real toe bij Casemiro: vrouw en kind thuis'

'Inbrekers slaan tijdens Atlético - Real toe bij Casemiro: vrouw en kind thuis'

29-09-2019 12:53
23

Tijdens de Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid hebben dieven zich de toegang verleend tot de woning van Casemiro. Tijdens de inbraak waren de vrouw en de dochter van de Real Madrid speler thuis. Dat schrijft onder meer 20minutos.

Casemiro woont met zijn gezin in de welvarende buurt La Moraleja. Ondanks dat Real Madrid de laatste tijd zijn best deed om inbraken bij de spelers tegen te gaan, was het zaterdagavond opnieuw raak. Ditmaal moest het huis van de Braziliaan eraan geloven.

Tijdens de inbraak waren de vrouw en de dochter van Casemiro in het huis aanwezig. Volgens de eerste berichten hebben zij geen fysieke schade overgehouden aan het incident: naar omstandigheden maken de twee het goed. Ook de woning zelf zou relatief ongeschonden uit de strijd zijn gekomen. Het is onduidelijk wat de dieven buit hebben gemaakt.

De laatste tijd wordt er in Spanje vaker ingebroken bij spelers van naam. Onder meer Gerard Piqué, Álvaro Morata, Jordi Alba kregen recent ongewenst bezoek over de vloer.