Sinisterra over zijn rol in de aanval bij Feyenoord: 'Is waar ik meest van hou'

Sinisterra over zijn rol in de aanval bij Feyenoord: 'Is waar ik meest van hou'

29-09-2019 21:59 Laatste update: 22:03
34

Feyenoord won zondagmiddag met speels gemak met 5-1 van FC Twente en een van de uitblinkers aan Rotterdamse zijde was Luis Sinisterra. De Colombiaan is van origine een buitenspeler, maar staat door de blessure van Nicolai Jørgensen centraal in de spits.

"Ik ben in principe gewoon een buitenspeler, dat is waar ik het meeste van hou", vertelt Sinisterra na afloop van de wedstrijd tegen FOX Sports. "Als de trainer me in het centrum nodig heeft dan kan ik daar ook spelen en daar gaat het op zich wel goed."

Wedden

Meer odds

Het was een regenachtige zondagmiddag in De Kuip, maar daar liet de aanvaller zich niet door van de wijs brengen. "Het was niet zo'n mooi weer, maar het was een mooie middag in De Kuip en ik had het naar mijn zin. Het is allemaal goed gegaan."

Feyenoord boekte een simpele 5-1 overwinning tegen de gasten uit Enschede. Steven Berghuis zette de thuisploeg al snel op 1-0, maar Aitor Cantalapiedra zette FC Twente weer op 1-1. Vervolgens liep Feyenoord door doelpunten van Sam Larsson, Sinisterra en een eigen doelpunt van Peet Bijen uit naar een 5-1 overwinning.