Fer na overwinning op FC Twente: 'Ik ging er met het oog op donderdag vroeger af'

Fer na overwinning op FC Twente: 'Ik ging er met het oog op donderdag vroeger af'

29-09-2019 22:33
20

Leroy Fer was een van de uitblinkers aan Feyenoord-zijde in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Twente. De middenvelder werd met nog tien minuten te spelen naar de kant gehaald door Jaap Stam met het oog op de wedstrijd tegen FC Porto van aanstaande donderdag.

"Ik ging er met het oog op donderdag vroeger af en hopelijk kan ik donderdag weer van enige waarde zijn voor het team", aldus Fer na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord TV. De Rotterdammers verloren afgelopen donderdag met 0-3 van AZ en Fer is blij dat het team zich tegen FC Twente goed herstelde. "Ik denk dat we er vanaf minuut één bovenop klapten en als je dat doet met de fans hier in De Kuip erachter... Ik moet zeggen dat de fans alle krediet verdienen, omdat ze ons in dit weer toch weer komen supporten en achter ons stonden."

Aanstaande donderdag neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen FC Porto. De ploeg uit Portugal won de eerste Europa League-wedstrijd met 2-1 van Young Boys Bern, terwijl Feyenoord startte met een 1-0 verlies op bezoek bij Rangers.