Vertonghen geheimzinnig over toekomst: 'Ga er liever niet te diep op in'

Vertonghen geheimzinnig over toekomst: 'Ga er liever niet te diep op in'

30-09-2019 21:40 Laatste update: 21:53
35

Jan Vertonghen weigert zich uitgebreid uit te laten over zijn contractsituatie bij Tottenham Hotspur. De 32-jarige Belg ligt nog tot de zomer van 2020 vast in Londen. Of er achter de schermen gesproken wordt over verlenging is niet duidelijk.

"Ik ben erg ambitieus. Ik voel dat ik nog een paar goede jaren in me heb en hoop dat ik het team kan helpen", zo wordt Vertonghen geciteerd door de BBC. "Het is mijn achtste seizoen hier. Ik heb een geweldig verleden hier en voel me goed."

Vertonghen begon dit seizoen op de reservebank omdat hij niet fit zou zijn. Inmiddels krijgt hij weer de voorkeur van manager Mauricio Pochettino. "Ik speelde de eerste drie wedstrijden niet, dat is een beslissing. Ik wil iedere wedstrijd spelen, dus in die zin was ik teleurgesteld. Dat laat zien dat ik ambitieus ben", zei Vertonghen volgens The Guardian.

Er werd deze zomer veel gespeculeerd over de toekomst van Vertonghen. "Mijn toekomst is nooit een afleiding voor mij geweest. Ik ben me bewust van mijn leeftijd, maar ik voel me nog redelijk jong. Of ik in onderhandeling ben over een contractverlenging? Ik ga er liever niet te diep op in, maar er is altijd wel wat beweging."