AZ maakt indruk: 'Wat mij betreft zijn ze favoriet tegen Manchester United'

AZ maakt indruk: 'Wat mij betreft zijn ze favoriet tegen Manchester United'

Gepubliceerd: dinsdag 1 oktober 2019 om 11:54di 01-10-2019 om 11:54

Laatste update: dinsdag 1 oktober 2019 om 13:49di 01-10-2019 om 13:49

Kenneth Perez denkt dat AZ donderdag favoriet is tegen Manchester United. Wat de Premier League-club momenteel laat zien in Engeland, maakt weinig indruk op de Deense analist van FOX Sports.

"AZ laat nu over een langere periode zien dat ze steeds een goed niveau halen. Ik was echt zwaar onder de indruk van AZ (tegen Heracles, red.). Ze kregen bizar veel kansen", zegt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Hoe zij voetballen.. Waar ik vooral onder de indruk van ben is dat ze maar drie goals tegen hebben. Het zit heel goed in elkaar."

"Ajax speelt ook goed, maar krijgt veel kansen tegen. Als de tegenstander het beter uitspeelt kan dat tot goals leiden. Bij AZ zie je niet dat de tegenstander vier keer voor de keeper komt. Ze houden het langer vol. De wedstrijd tegen FC Antwerp was het kantelpunt. Daardoor zijn ze een betere ploeg geworden", zegt Perez.

Perez denkt dat AZ donderdag de favoriet is. "Ze maken een zeer goede kans. Ze zijn favoriet, wat mij betreft. Ik zag Manchester United tegen Leicester. Het was zo slecht. Ik denk dat AZ favoriet is, maar op papier blijft het Manchester United, dus je hebt wel het gevoel dat het een lastige tegenstander is. Als AZ daar niet onder de indruk van raakt, maken ze een heel grote kans om te winnen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Eens met Perez?

(1161 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws