Cillessen wijst op Ajax-gevaar: 'Het maakt die ploeg levensgevaarlijk'

Cillessen wijst op Ajax-gevaar: 'Het maakt die ploeg levensgevaarlijk'

01-10-2019 17:45
91

Valencia-doelman Jasper Cillessen verheugt zich op het weerzien met Ajax in de Champions League. De Oranje-international spreekt van een bijzonder duel voor hem.

"Natuurlijk kijk ik uit naar morgen. Tijdens de laatste interlands met Oranje hebben we het er onderling ook over gehad met de spelers van Ajax. Het is een fantastische wedstrijd voor mij om te spelen", zegt Cillessen op de persconferentie tegen het Algemeen Dagblad. "En het wordt voor ons een heel moeilijke wedstrijd. Ajax wil altijd voetballen, altijd aanvallen. Het maakt die ploeg levensgevaarlijk en dat is afgelopen seizoen ook wel gebleken."

Wedden

Meer odds

De Nederlander kijkt desondanks met een goed gevoel uit naar het treffen. Hij hield afgelopen zaterdag de nul in de lastige uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao (0-1). "Vorige week speelde ik doordeweeks niet in de competitie omdat ik niet helemaal okselfris was. Dat is nu wel het geval. Ik heb het hier heel goed naar mijn zin, voel me happy, en sportief gaat het ook weer iets beter met de ploeg."

Valencia en Ajax trappen woensdag om 21.00 uur af in Mestalla.