Gnabry is Arsenal-verleden nog niet vergeten en frustreert Spurs-fans met Tweet

Gnabry is Arsenal-verleden nog niet vergeten en frustreert Spurs-fans met Tweet

02-10-2019 08:37 Laatste update: 09:08
23

Bayern München vernederde dinsdagavond Tottenham Hotspur in de Champions League. Het werd 2-7 voor de Duitsers, waar Serge Gnabry de grote uitblinker was. Na afloop deelde de vleugelaanvaller nog even een tik uit aan Spurs.

Gnabry scoorde maar liefst vier keer en was een plaag voor de Tottenham-defensie. "Een geweldige prestatie", aldus de vleugelaanvaller na de wedstrijd tegen de officiële website van Bayern. "Ik heb lang moeten wachten op mijn eerste Champions League-goal, dat ik er nu meteen vier maak heb ik alleen maar van kunnen dromen."

Wedden

Meer odds

"Hij heeft me gezegd dat hij niet meer wist hoe hij die laatste goal maakte, zo moe was hij", vertelde technisch directeur Hasan Salihamidzic na afloop. "Vier doelpunten in één speelhelft, dat is een ongelooflijke prestatie."

Gnabry deelde na afloop nog een gevoelige tik uit aan Spurs. De Duitser speelde in de jeugd van Arsenal en is de rivaliteit tussen die twee clubs absoluut nog niet vergeten. 'Noord Londen is ROOD', zo schreef hij in een Twitter-bericht na de wedstrijd.