Valencia onderuit tegen Ajax: 'Het was de beste eerste helft onder mijn leiding'

Valencia onderuit tegen Ajax: 'Het was de beste eerste helft onder mijn leiding'

03-10-2019 07:56
58

Albert Celades haalt ook positieve dingen uit de nederlaag tegen Ajax. De trainer van Valencia vindt dat zijn ploeg de beste eerst helft onder zijn leiding heeft gespeeld. Ajax was woensdag een maatje te groot en won met 0-3.

"We hadden kansen in de eerste helft, maar daar deden we niets mee", zegt Celades in Spaanse media. "Ajax was dodelijker voor het doel. We begonnen goed in de tweede helft, maar Onana maakte een paar reddingen en na de derde tegengoal was het gedaan. Deze nederlaag heeft vooral te maken met onze afwerkingen. We sprongen niet goed met onze kansen om."

Celades vindt niet dat Valencia fysiek door het ijs is gezakt. "Nee, dat denk ik niet. Het lag aan de effectiviteit van Ajax. Wij hadden die niet. Ik denk dat we de beste eerste helft onder mijn leiding hebben gespeeld. We kregen wel kansen, maar de sleutel tot de wedstrijd was effectiviteit. Iedere keer als zij voor de goal kwamen was het bijna raak. In de tweede helft kregen we veel kansen, maar helaas."

"Het is niet makkelijk om om te gaan met dit soort wedstrijden, maar ik zie dat er veel mogelijk is sinds ik trainer ben hier. Ik denk dat de uitslag te groot is voor wat ik in de wedstrijd heb gezien."