Cocu nog niet klaar met beschonken tweetal: Komen er niet zo makkelijk mee weg

Cocu nog niet klaar met beschonken tweetal: "Komen er niet zo makkelijk mee weg"

03-10-2019 09:59
16

Derby County-manager Phillip Cocu is nog niet klaar met Tom Lawrence en Mason Bennett, die vorige maand bestraft werden voor rijden onder invloed na een avondje stappen. Woensdag waren de twee spelers wel weer belangrijk voor de Championship-club.

Lawrence versierde een penalty, terwijl ook Bennett weer speelminuten mocht opdoen en het veld in kwam net voor de late 2-2 die werd gemaakt tegen Barnsley. Cocu legde na afloop tegen de BBC uit dat het zijn beslissing was om het duo in deze wedstrijd terug te laten keren, en dat ze verplicht zijn 'om het team, de fans en de club iets terug te geven.'

"Dat is waarom ik ze geselecteerd heb. Maar het verandert niets aan wat we als club gezegd hebben. Ze komen er niet zo makkelijk mee weg. We hebben duidelijk gezegd dat er sancties zouden komen voor de spelers. Maar het is ook zaak om na een bepaalde tijd door te gaan. Ze zijn er erg door geraakt. Ik heb de laatste dagen veel met ze gesproken en ze wilden graag weer spelen."

Derby County kan de hulp van het tweetal goed gebruiken. De ploeg van Cocu staat op een teleurstellende zestiende plaats in het Championship.