'Messi laat Suárez echt niet naar Ajax gaan, bij Ajax zou hij er zeventig maken'

'Messi laat Suárez echt niet naar Ajax gaan, bij Ajax zou hij er zeventig maken'

03-10-2019 11:16 Laatste update: 12:18
67

Luis Suárez loodste FC Barcelona woensdagavond met twee doelpunten naar de drie punten tegen Internazionale (2-1). Daarmee rekende de Uruguayaanse aanvaller af met de kritiek, die hem de laatste weken achtervolgde.

"Suárez heeft veel monden gesnoerd met zijn optreden", reageert doelman Marc-André ter Stegen. "Hij is altijd gefocust, doet altijd zijn best en werk altijd hard. We weten wie hij is en waar hij toe in staat is. Luis maakt altijd doelpunten op de momenten dat het erom gaat."

Wedden

Meer odds

Suarez reageert na afloop onderkoeld op zijn dubbelslag. "Als aanvaller probeer je het elftal altijd met doelpunten of assists te helpen. Barcelona is de beste club ter wereld en alles wordt onder een vergrootglas gelegd en breed uitgemeten. We hebben zelfvertrouwen, we voelen ons sterk en we weten dat iedereen van ons wil winnen. Dat is ook de instelling die we in deze competitie moeten hebben."

Bij FOX Sports werd woensdagavond nagepraat over Barça - Inter én een mogelijke rentree van Suárez bij Ajax. De spits flirtte de laatste jaren regelmatig met de Amsterdamse club. "Lionel Messi laat Suárez echt niet naar Ajax gaan", verzekert Kees Kwakman bij Voetbalpraat. "Die maakt elk jaar vijftig doelpunten. Bij Ajax zou hij er zeventig maken."