Boskamp over Vertonghen- en Eriksen-geruchten: Waardeloos is dat, een schande!

Boskamp over Vertonghen- en Eriksen-geruchten: "Waardeloos is dat, een schande!"

Gepubliceerd: zaterdag 5 oktober 2019 om 13:55za 05-10-2019 om 13:55

Jan Boskamp maakt zich kwaad om de geruchten rondom Tottenham Hotspur-spelers Jan Vertonghen en Christian Eriksen. Afgelopen week doken er geruchten op dat Vertonghen vreemd was gegaan met de vriendin van zijn Deense ploeggenoot.

Beide ex-Ajacieden spraken zich via Twitter uit tegen de geruchten en krijgen bijval van Ziggo Sport-analist Boskamp. "Dat is zo'n slap gelul!", reageert hij tijdens de voorbeschouwing op Brighton & Hove Albion-Tottenham Hotspur. "Ik ken Jantje een beetje. Dat durven ze allebei niet, die twee. Dat zijn supergoede vrienden."

Boskamp heeft een vermoeden hoe de berichtgeving in de wereld is gekomen. "Er is één mafkees die dat op social media zet en dan gaat zo'n Turkse site ermee vandoor. Waardeloos is dat, een schande!", foetert de Rotterdammer.

Zowel Vertonghen als Eriksen staat zaterdagmiddag in de basis bij Tottenham, dat het opneemt tegen de laagvlieger uit Zuid-Engeland. De Londenaren maken geen beste weken door: in de League Cup werden ze uitgeschakeld door Colchester United en in de Champions League incasseerde men liefst zeven doelpunten tegen Bayern München.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws