Cattermole op avontuur in Venlo: 'Dat vooruitzicht maakte me niet gelukkig'

Cattermole op avontuur in Venlo: 'Dat vooruitzicht maakte me niet gelukkig'

Gepubliceerd: zaterdag 5 oktober 2019 om 14:14za 05-10-2019 om 14:14

Lee Cattermole wilde afgelopen zomer koste wat het kost fit blijven om zo snel mogelijk bij een nieuwe club aan de slag te kunnen gaan. De Engelsman, die uiteindelijk neerstreek bij VVV-Venlo, bedacht een inventieve manier om in vorm te blijven.

De ervaren Cattermole, die voordat hij bij VVV terechtkwam liefst tien seizoenen voor Sunderland speelde, schakelde zijn vrouw in om hem te helpen. "Zij schopte de bal omhoog in de tuin, waar ik dan als een gek achteraan rende", legt de middenvelder lachend uit in gesprek met Voetbal International. "Aannemen, terugspelen en weer van vooraf aan beginnen."

Alles om er voor te zorgen dat de Engelsman fit aan de start verscheen bij zijn nieuwe club. "De honden bleven ook achter me aan rennen, dus dat moet een grappig gezicht zijn geweest. Maar het hielp mij om een beetje in conditie te blijven."

Uiteindelijk werd Venlo de bestemming voor Cattermole, die nadat zijn contract bij Sunderland afliep aan de slag kon in het Championship en bij diverse clubs in het verre buitenland. "Ik heb vorig seizoen met plezier gespeeld, góéd gespeeld ook. Maar het vooruitzicht van nog een jaar op het derde niveau maakte me niet gelukkig."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws