'Het is nu een grote chaos bij Feyenoord en dat vindt Jaap absoluut niet fijn'

'Het is nu een grote chaos bij Feyenoord en dat vindt Jaap absoluut niet fijn'

05-10-2019 14:51 Laatste update: 14:56
67

Jaap Stam voelt zich op dit moment niet prettig als trainer van Feyenoord. Dat stelt Harry Vermeegen, die de verdediger goed kent uit de periode dat ze gezamenlijk items maakten voor De Regenjas.

Tussen 1996 en 2000 was Vermeegen op Veronica te zien als vaste presentator van het programma De Regenjas, waarin Stam zo nu en dan als sidekick zijn opwachting maakte. Daardoor kregen de twee een goede band met elkaar. "Ik had een grote hand in zijn transfer naar Feyenoord", zegt Vermeegen stellig tegenover ELF Voetbal."

"Zonder mij was Jaap niet naar Feyenoord gegaan", gaat de 69-jarige Vermeegen verder. Hij stelt dat beide partijen baat hadden bij zijn interventie. "Feyenoord en Stam zagen het in eerste instantie niet zitten in elkaar. Ik heb ze bij elkaar gebracht, op het moment dat ze niet aan elkaar dachten. Hoe het daar nu achter de schermen gaat, vindt Jaap niet fijn. Het is een grote chaos."

Feyenoord lijkt de draad weer opgepakt te hebben na de beschamende 3-0 thuisnederlaag tegen AZ. FC Twente (5-1) en FC Porto (2-0) werden in de eigen Kuip overtuigend verslagen. Aanstaande zondag spelen de Rotterdammers in Sittard tegen Fortuna.