'Real Madrid is enthousiast over Van de Beek en wil hem nog steeds graag hebben'

'Real Madrid is enthousiast over Van de Beek en wil hem nog steeds graag hebben'

06-10-2019 12:18
58

Sjaak Swart weet dat Real Madrid nog altijd geïnteresseerd is in Donny van de Beek. Een transfer van de Ajacied kwam afgelopen zomer niet tot stand, maar de kans bestaat dat Van de Beek volgend jaar wél naar Madrid verhuist.

Real meldde zich in Amsterdam om te onderhandelen met Ajax over Van de Beek. "Dat zal wel gebeurd zijn als je alle verhalen hoort. Natuurlijk hebben ze zich gemeld. Ze zijn ook enthousiast over hem en willen hem nog steeds graag hebben", zegt Swart bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports.

Na het optreden tegen Valencia schreef het Spaanse Marca dat Van de Beek honderd miljoen euro waard is. Van de Beek scoorde tegen de club uit de sinaasappelstad. "Zo praten ze natuurlijk altijd. Als je goed speelt ben je 100 miljoen waard en als je niet goed speelt is het ineens 25 miljoen."

"Hij moet voelen of hij de stap kan maken of niet. Natuurlijk praten we er wel over, maar als je zo speelt in de Champions League, kun je dan nog hoger? Dat is het hoogste wat er is", zegt Swart.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie