Blind slaat terug naar 'niet slimme' Kramer: Hij heeft het er zelf naar gemaakt

Blind slaat terug naar 'niet slimme' Kramer: "Hij heeft het er zelf naar gemaakt"

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 15:28zo 06-10-2019 om 15:28

Laatste update: zondag 6 oktober 2019 om 15:44zo 06-10-2019 om 15:44

Daley Blind lag tijdens ADO Den Haag - Ajax regelmatig in de clinch met Michiel Kramer. Voor de verdediger van Ajax is dat inmiddels geen verrassing meer.

"Je weet dat Kramer altijd het randje opzoekt. Het is geen verrassing meer", zegt hij tegen FOX Sports. Na afloop zei Kramer dat Blind hem een rode kaart probeerde aan te smeren. "Hij loopt zichzelf constant te verdedigen. Als een ander iets doet, vindt hij dat hij zwaarder gestraft wordt. Die reputatie heeft hij er zelf naar gemaakt."

Blind vond het fysieke spel van Kramer opvallend. "Hij houdt zijn ellebogen hoog, geeft duwen in de rug, loopt door op Onana... Dat lijken me geen slimme acties. Hij kreeg een duidelijke gele kaart en liep het risico op de volgende."

In de tweede helft van het uitduel met ADO (0-2) zakte Ajax naar een bedenkelijk niveau, maar Blind was de uitzondering op de regel. "Ik zat er wel lekker in en voelde me goed. Je probeert toch wat rust in de ploeg te brengen. Als de ruimte er is en ik voel het aan, dan lukt het. Vandaag ging het goed."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws