'Duracell' Passlack trapt FOX-microfoon doormidden: 'Stuur maar een rekening haha'

'Duracell' Passlack trapt FOX-microfoon doormidden: 'Stuur maar een rekening haha'

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 17:22zo 06-10-2019 om 17:22

Felix 'Duracell' Passlack was één van de meest opvallende spelers tijdens Fortuna Sittard-Feyenoord. De Duitser rende onvermoeibaar langs de rechterflank, gaf twee assists én trapte een microfoon kapot na het vieren van één van de vier Sittardse goals.

Passlack toonde zich schuldbewust na de 4-2 overwinning op Feyenoord. "Jullie mogen een rekening naar mij sturen, ik betaal hem graag", liet de Borussia Dortmund-huurling na afloop met een brede glimlach weten aan FOX Sports. "Het was een stukje emotie dat eruit moest. Die wilde ik niet op mijn teamgenoten botvieren, dan maar op de microfoon..."

De 21-jarige Duitser had Feyenoord donderdag nog zien winnen van FC Porto, maar had er vooraf al alle vertrouwen in dat zijn ploeg de Rotterdammers kon verslaan. "Het is natuurlijk lastig om drie wedstrijden in één week te spelen en te moeten reizen. Dat heeft ons wel in de kaart gespeeld, aangezien wij wel fris waren. En we gaven alles voor de overwinning, dat was erg belangrijk."

Na de stunt tegen Feyenoord is Fortuna van de hatelijke nul af en staat het op zes punten. De ploeg van Sjors Ultee staat nu op een gedeelde zestiende plaats met ADO Den Haag, op vijf punten afstand van hekkensluiter RKC Waalwijk.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws