Berghuis haalt uit naar 'onbegrijpelijke' fans: Dat hoor ik alleen bij Feyenoord

Berghuis haalt uit naar 'onbegrijpelijke' fans: "Dat hoor ik alleen bij Feyenoord"

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 18:10zo 06-10-2019 om 18:10

Steven Berghuis heeft geen goed woord over voor de supporters van Feyenoord die roepen om een vertrek van Jaap Stam. De trainer was in de tweede helft van Fortuna Sittard - Feyenoord (4-2) de gebeten hond in het uitvak.

"Ik vind het ongelofelijk", reageert een geïrriteerde Berghuis bij Rijnmond. "Ik hoor al 'Jaap rot op' uit het uitvak. En ik hoor ook 'werken voor je kanker geld'. Dat hoor ik alleen bij Feyenoord. Ik heb dat nergens anders gehoord. Ik vind dat soort dingen onbegrijpelijk."

De aanvaller van Feyenoord vindt dat Stam meer krediet en tijd verdient. "Kom op, we zijn net bezig. We zijn een heel nieuw team in opbouw, met een goede lijn naar boven. Maar we krijgen nu een aantal tikken. We proberen het zo stabiel mogelijk te hebben, maar we maken fouten op cruciale momenten waardoor je de tegenstander hoop geeft."

Tussen de spelersgroep en Stam is alles koek en ei, benadrukt Berghuis. "Het heeft niks met chemie tussen spelers en trainers te maken. Want: stelden ze die vraag donderdag (na de 2-0 zege op FC Porto, red.) ook, of niet? Nee."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws