Update: Overbodige Heraclied Niemeijer breekt stage af: 'Het was niks voor mij'

Update: Overbodige Heraclied Niemeijer breekt stage af: 'Het was niks voor mij'

07-10-2019 22:17 Laatste update: 07-10-2019 22:17
25

Reuven Niemeijer werd tijdens het seizoen 2017/2018 samen met Vincent Vermeij clubtopscorer van Heracles Almelo, maar is sindsdien op een zijspoor geraakt. De 24-jarige Tukker zou zijn geluk zelfs in Letland kunnen beproeven, meldt TC/Tubantia maandag.

FC Riga, de koploper van de Letse competitie, heeft nog vijf wedstrijden te spelen en gaat vanaf 19 oktober proberen om zijn achtervolgers voor te blijven. Voordat het zover is, verblijft men op Cyprus voor een trainingskamp. Niemeijer heeft zich als proefspeler bij de selectie gevoegd. Wanneer zijn stageperiode van beide kanten bevalt, kan de middenvelder in de winterstop naar Letland verkassen.

Niemeijer brak in het voorjaar van 2017 door in Almelo en groeide vervolgens uit tot een belangrijke kracht in het team van John Stegeman. Nadat die vervangen werd door Frank Wormuth, was het echter klaar voor de Hengeloër. Vorig seizoen werd Niemeijer verhuurd aan FC Emmen, sinds zijn terugkeer in Almelo zat hij niet één keer bij de selectie.

Update: Reuven Niemeijer ziet af van een overstap naar Estland. De 24-jarige middenvelder heeft zijn stage bij FC Riga vroegtijdig afgebroken. "Het was niks voor mij. Ik zag mijzelf daar niet voetballen en gelukkig worden", vertelt de Tukker via de officiële kanalen van Heracles Almelo

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie