Marca: Real Madrid 'heeft eigen Pogba al gevonden' en hoeft Fransman niet meer

Marca: Real Madrid 'heeft eigen Pogba al gevonden' en hoeft Fransman niet meer

07-10-2019 22:57
19

Real Madrid werd tijdens de afgelopen transferperiodes nadrukkelijk gelinkt aan Paul Pogba, maar het lijkt niet waarschijnlijk dat de Fransman in de toekomst alsnog naar Madrid verhuist. Volgens Marca is Pogba te duur én heeft Real Madrid al een alternatief in huis met Federico Valverde.

De Uruguayaan kwam in 2016 op achttienjarige leeftijd over van Peñarol, dat vijf miljoen euro mocht incasseren. Na een verblijf bij Real Madrid Castilla en een uitleenbeurt aan Deportivo La Coruña begint Valverde op de deur te kloppen. Tegen Osasuna, Atlético Madrid en Granada stond hij in de basis. Tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge was de Uruguayaan reserve en ging het prompt bijna helemaal mis voor De Koninklijke.

Volgens Marca is trainer Zinedine Zidane bijzonder gecharmeerd van Valverde, die spelers als Luka Modric en James Rodriguez op de bank houdt. 'Zidane heeft in Valverde zijn eigen Pogba gevonden', kopt de invloedrijke sportkrant. Het lijkt dan ook waarschijnlijker dat Real Madrid de Uruguayaan kansen geeft in de nabije en verre toekomst dan dat men de hoofdprijs betaalt voor Pogba.

Of de doorbraak van Fede ook gevolgen heeft voor Donny van de Beek, zal nog moeten blijken. De middenvelder uit Nijkerkerveen leek afgelopen zomer op het punt te staan om naar de Spaanse hoofdstad te verhuizen, maar bleef toch bij Ajax. Sjaak Swart gaf zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie te kennen dat Real Madrid Van de Beek nog steeds volgt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie