'United-spelers zeggen vertrouwen in Solskjaer op: ontslag dreigt voor Noor'

'United-spelers zeggen vertrouwen in Solskjaer op: ontslag dreigt voor Noor'

08-10-2019 08:30
62

Ole Gunnar Solskjaer moet vrezen voor zijn baan bij Manchester United. Volgens Engelse boulevardmedia is het geduld van de gevallen Premier League-grootmacht met de Noorse manager bijna op.

The Mancunians beleven de slechtste competitiestart in dertig jaar. Van het goede gevoel na het aantreden van Solskjaer is dan ook weinig over, schrijft The Daily Mail. De situatie op Old Trafford zou nu zelfs slechter zijn dan onder voorgangers David Moyes, Louis van Gaal en José Mourinho. Een nederlaag tegen koploper Liverpool volgende week zondag kan Solskjaer wel eens fataal worden.

Wedden

Meer odds

The Sun gaat nog een stapje verder en claimt dat Solskjaer het vertrouwen van de selectie kwijt is. Een deel van de spelersgroep beklaagde zich zelfs tegenover de directie over de manager. Ze zouden bewust niet meer luisteren naar zijn aanwijzingen. De relatie tussen beide kampen is ernstig vertroebeld. Solskjaer beet zijn spelers zelfs toe dat 'ze ervoor zorgen dat hij ontslagen wordt'.

United verloor zondag met 1-0 bij Newcastle United. De Engelse grootmacht staat daardoor slechts twaalfde in de Premier League met negen punten uit acht duels. Nummer achttien Everton, dat onder de rode streep staat, heeft slechts twee punten minder.