De Ligt moet lachen om Italiaans gerucht: Haha, dat is echt een wild verhaal

De Ligt moet lachen om Italiaans gerucht: "Haha, dat is echt een wild verhaal"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 17:38di 08-10-2019 om 17:38

Matthijs de Ligt moet lachen om het bericht uit Italië dat hij door Juventus-trainer Maurizio Sarri op een koolhydraatarm dieet is gezet. Ook Cristiano Ronaldo en Gianluigi Buffon zouden het eetgedrag van de man van 75 miljoen euro in de gaten houden. 

Maar of het klopt? "Haha, dat is echt een wild verhaal", reageert De Ligt tegenover NU.nl. De Ligt kijkt niet meer op van dergelijke verhalen. Hij ligt iedere wedstrijd onder een vergrootglas in Italië. "Nee, ik verbaas me er niet meer over."

"Soms denk ik wel van: hoezo dit nu weer? Dan heb ik voor mezelf een goede wedstrijd gespeeld, maar dan is het blijkbaar toch weer niet goed genoeg. Maar goed, dat zijn ook maar meningen. Ik moet van mezelf weten wat ik goed en fout doe, en dat weet ik dondersgoed."

De Ligt meldde zich maandag bij het Nederlands elftal in Zeist. "Ik sta hier nu anders dan tijdens de vorige interlandperiode. Toen had ik pas één wedstrijd gespeeld voor Juventus, tegen Napoli, en die verliep voor mij persoonlijk niet echt lekker."

"Na het duel met Estland heb ik in de meeste wedstrijden gewoon goed gespeeld, dus dan kan je wel concluderen dat ik meer gewend ben. Maar het moet nog wel beter."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Verwacht jij dat De Ligt het gaat redden in Italië?

Ja
86%
Nee
14%
(8448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws