Malen nu al gelinkt aan buitenlandse clubs: In de winter zal hij blijven

Malen nu al gelinkt aan buitenlandse clubs: "In de winter zal hij blijven"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 19:38di 08-10-2019 om 19:38

Laatste update: dinsdag 8 oktober 2019 om 19:48di 08-10-2019 om 19:48

Donyell Malen zal komende winter niet vertrekken bij PSV, maar volgend jaar kan er zomaar een heftige transferstrijd gaan ontstaan. Die verwachting spreekt PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad uit. Malen is dit seizoen dé uitblinker bij PSV en wordt nu al in verband gebracht met buitenlandse clubs.

"In de winter zal hij blijven. Je leest op buitenlandse sites over interesse van AC Milan en Arsenal, maar dat is allemaal flauwekul. Dat gaat nu niet gebeuren", zegt Elfrink op de site van het Eindhovens Dagblad. "Volgend jaar zal er een slag gaan ontstaan als hij dit niveau vasthoudt, absoluut."

Malen scoort erop los bij PSV en is met tien goals topscorer van de Eredivisie. "Er zijn op dit moment meerdere spelers in vorm bij PSV, maar Malen legt de ballen in het mandje. Daar gaat het uiteindelijk wel om", zegt Elfrink.

"Hij is bij 21 van de 45 goals van PSV betrokken. Dat is ongekend. Ik kan me herinneren dat Dries Mertens met elf goals in zeven duels begon, dus helemaal uniek is het ook niet, maar wat hij nu laat zien is ongekend. Als dit zo doorgaat zal hij lastig te houden zijn voor PSV."

Poll

Is Malen volgend jaar te behouden voor PSV?

(3278 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws