Bale 'is boos en in de war' en wil weg bij Real: Het was de druppel voor hem

Bale 'is boos en in de war' en wil weg bij Real: "Het was de druppel voor hem"

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 08:01wo 09-10-2019 om 08:01

Gareth Bale wil zo snel mogelijk vertrekken bij Real Madrid, meldt ook de BBC. Nadat hij buiten de Champions League-selectie voor het duel met Club Brugge (2-2) is gelaten, is er iets geknapt bij de man uit Wales. Bale begon het seizoen juist als basisspeler.

Het Spaanse AS schreef dinsdag al dat Bale 'er klaar mee is'. De BBC komt met vergelijkbaar nieuws. Bale is 'boos' en wil zo snel mogelijk weg uit Madrid. "Gareth Bale is boos", zegt BBC-journalist Guillem Balague.

"Hij kan dit niet langer. Op het moment dat hij begon te spelen en fitter werd, moest hij de wedstrijd tegen Brugge ineens van de tribunes bekijken. Niemand weet waarom. Hij is boos en in de war. Toen Zidane terugkwam besloot hij dat hij Bale niet wilde hebben, zonder dat iemand om een duidelijke reden vroeg."

"Hem buiten de selectie voor het duel met Brugge laten is moeilijk te begrijpen. Het was de druppel voor hem. Hij wil voor de eerste keer sinds zijn komst in 2013 vertrekken. Hij voelt dat het niet eerlijk wat is er met hem wordt gedaan."

Bale kon afgelopen zomer naar China, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Real betaalde in 2013 honderd miljoen voor hem.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws