Bale reageert: 'Daar zit ook woede bij, maar ik probeer gewoon te voetballen'

Bale reageert: 'Daar zit ook woede bij, maar ik probeer gewoon te voetballen'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 13:05do 10-10-2019 om 13:05

Gareth Bale zit in een verre van ideale situatie bij zijn club Real Madrid. Tijdens een persconferentie bij de nationale ploeg van Wales ging de dertigjarige aanvaller kort in op het feit dat hij de laatste weken weer wordt gepasseerd door Real-trainer Zinedine Zidane.

"Ik denk dat je altijd met veel emotie speelt en daar zit ook woede bij, maar ik probeer gewoon te voetballen, er zoveel mogelijk van te genieten als ik kan en mijn best te doen, of ik nu hier ben of in Madrid. Waar ik ook op het veld sta, ik geef altijd honderd procent om het team te helpen en dat zal ik blijven doen", antwoordt stellig op de vraag of hij boos is over zijn situatie bij Real Madrid.

Bale is blij dat hij bij Wales even stoom kan afblazen. De vleugelspeler leeft met vertrouwen toe naar de ontmoetingen met Slowakije en Kroatië. "Ik vind het geweldig om voor mijn land te spelen, iedereen weet dat. Ik heb verder ook helemaal niets aan mijn hoofd. We proberen ons te kwalificeren voor het EK en dit is een heel belangrijke wedstrijd. We willen weer terug in de race komen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws