Geruchtenmolen rond Mourinho op volle toeren: 'Heeft al een andere club gekozen'

Geruchtenmolen rond Mourinho op volle toeren: 'Heeft al een andere club gekozen'

10-10-2019 14:14
45

José Mourinho staat naar alle waarschijnlijkheid voor een terugkeer als hoofdtrainer in de voetballerij. Dat valt op te maken uit de woorden van Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas, die de Portugese trainer na het ontslag van Sylvinho heeft benaderd.

"We hadden plezierig contact per sms. Hij accepteerde ons voorstel niet, omdat hij al een andere club had gekozen", onthult Aulas op een persconferentie. Mourinho zit sinds eind 2018 zonder club, nadat hij door Manchester United op straat werd gezet. Sindsdien is de oefenmeester nergens meer ingestapt en doet hij vooral televisiewerk.

Het statement van Aulas zorgt voor een nieuwe slinger aan de geruchtenmolen. Mourinho werd deze week in de Engelse boulevardpers gelinkt aan Tottenham Hotspur, waar manager Mauricio Pochettino onder vuur ligt door een reeks teleurstellende resultaten. The Special One zou die situatie met nadrukkelijke belangstelling in de gaten houden. Ook wordt er nog altijd gepraat over een mogelijke comeback bij Real Madrid.