'Napoli gaat niet akkoord met eis van worstelende Milik om salaris te verdubbelen'

'Napoli gaat niet akkoord met eis van worstelende Milik om salaris te verdubbelen'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 14:52do 10-10-2019 om 14:52

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 15:32do 10-10-2019 om 15:32

De onderhandelingen tussen Arek Milik en Napoli lijken zich in een impasse te bevinden. De Poolse spits wil zijn salaris van 2,5 miljoen euro bijna verdubbelen, maar dat is door de Italiaanse topclub zonder pardoes afgewezen.

De contractonderhandelingen zijn voorlopig opgeschort, meldt de Italiaanse krant La Repubblica. Het huidige contract van Milip loopt medio 2021 af, maar pas over zes maanden willen beide partijen opnieuw om de tafel. Het is op dit moment uitgesloten dat Napoli bereid is om de oud-Ajacied 4,5 miljoen per jaar te betalen.

Dat heeft mede met de vorm van Milik te maken. De 25-jarige aanvaller kwam in de 161 minuten die hij dit seizoen speelde niet tot scoren voor de Napolitanen. Hij is in de pikorde gedaald door de komst van Hirving Lozano en Fernando Llorente. Trainer Carlo Ancelotti deed dit seizoen pas twee keer een beroep op hem in de Serie A.

Milik werd afgelopen zomer al in verband gebracht met een transfer. Voorzitter Aurelio De Laurentiis wilde hem naar verluidt als wisselgeld in zetten. De flamboyante preses had onder meer zijn zinnen gezet op Mauro Icardi, maar die koos voor Paris Saint-Germain.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws