Memphis leert FOX-verslaggever 'wijze les': 'Jij hebt een vertrouwensprobleem'

Memphis leert FOX-verslaggever 'wijze les': 'Jij hebt een vertrouwensprobleem'

11-10-2019 07:45
32

Memphis Depay heeft geen moment in de rats gezeten tegen Noord-Ierland, ook niet na de openingstreffer van Josh Magennis na 75 minuten. Dat vertelt de Oranje-vedette na de 3-1 zege in De Kuip.

Memphis heeft geen moment gedacht dat het mis zou gaan. "Nee, jij wel?", reageert hij op de vraag van FOX Sports-verslaggever Pascal Kamperman, die zich naar eigen zeggen wél ongerust maakte. "Daar hebben we het vaker over gehad. Jij hebt een vertrouwensprobleem, man", zegt Memphis met een knipoog.

Luuk de Jong verloste Oranje met de 2-1 in de eerste minuut van de blessuretijd, nadat Memphis zijn ploeg al op gelijke hoogte had gezet. "Het werd niet makkelijker, maar we bleven het proberen. Ik weet niet hoe Luuk het deed, maar dat is echt een heel knappe goal. We geven niet op. Mijn goal? Ja, die was ook knap."

Na afloop kan Memphis, die ook voor de 3-1 zorgde, niet ontkennen dat hij frustraties had tijdens de wedstrijd. "Maar als het een keer tegenzit, moet je positief blijven. Dat is moeilijk, want je wordt boos en gefrustreerd omdat ze tijdrekken en we maar vier minuten blessuretijd kregen. Daar moet je mee omgaan en dat doen we aardig."