'De spelers van Klokkentoren Boys '63 hebben het Cambuur-shirt aangetrokken'

'De spelers van Klokkentoren Boys '63 hebben het Cambuur-shirt aangetrokken'

12-10-2019 07:19
19

Kees Kwakman wist niet wat hij zag toen SC Cambuur vrijdagavond tegen MVV speelde. De gedeelde koploper van de Keuken Kampioen Divisie speelde een belabberde wedstrijd tegen MVV en kwam goed met een doelpuntloos gelijkspel (0-0).

Cambuur maakt dit seizoen indruk met goed voetbal, maar daar was vrijdagavond bij MVV niets van te zien. "De spelers van Klokkentoren Boys '63 hebben vandaag het shirt van Cambuur aangetrokken", oordeelt Kwakman bij FOX Sports. "We hebben Cambuur terecht opgehemeld, maar dit heb ik nog nooit gezien."

"Ik heb ze dit seizoen vaker zien spelen. Ze hebben geen schot op doel gehad. Tot nu toe speelden ze verzorgd voetbal. Ze hebben van achteruit opgebouwd, kansen gecreërd en na Jong Ajax de meeste goals gemaakt. Daar was helemaal nul van terug te zien. Ik heb ze terecht opgehemeld, maar je moet ook zeggen dat het helemaal bedroevend was."

Cambuur-trainer Henk de Jong beaamt dat het spel van zijn ploeg niet goed was. "Het was niet goed voor de kijkcijfers. Ik wil MVV de complimenten geven. We kunnen zielig doen over onszelf, maar hebben ook met een tegenstander te maken. Zij wilden een resultaat neerzetten en hadden meer verdiend."