Felle kritiek op Solskjaer: 'Liet gewoon blijken dat hij niet op me rekende'

Felle kritiek op Solskjaer: 'Liet gewoon blijken dat hij niet op me rekende'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 11:33za 12-10-2019 om 11:33

Marouane Fellaini verliet Manchester United in januari na 6,5 seizoenen om aan de slag te gaan bij Shandong Luneng in China. De Belg had na de aanstelling van Ole Gunnar Solskjaer geen toekomst meer op Old Trafford. Zeven maanden na zijn vertrek rekent Fellaini af met zijn Noorse ex-coach.

"Solskjaer liet alle ervaren spelers gaan. Hij besliste dat hij Lukaku en Sánchez niet meer nodig had. Nu zit hij met zijn eigen spelers en dat is zijn probleem. Meteen na een wedstrijd duiken ze de kleedkamer in om hun sociale media te bekijken. Dat is zo fout", aldus een kritische Fellaini tegen The Telegraph.

Tussen Fellaini en Solskjaer was er maar weinig contact. "Ook met mij sprak Solskjaer niet. Hij liet gewoon blijken dat hij niet meer op me rekende. Daarvoor had ik nog een nieuw contract van twee jaar getekend, omdat één van de beste managers ter wereld wou dat ik bleef: José Mourinho", blikt de ex-Rode Duivel terug.

Fellaini had geen zin om nauwelijks te spelen onder Solskjaer en besloot zijn koffers te pakken. Het avontuur bij het Chinese Shandong Luneng bevalt voorlopig goed. De middenvelder wist al elf keer het net te vinden. Ondertussen presteert Manchester United uiterst zwak in de Premier League. De gevallen grootmacht staat op de twaalfde plaats in de Premier League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws