Ihattaren dankbaar: 'Voor het medeleven, liefde en steun in deze moeilijke tijd'

Ihattaren dankbaar: 'Voor het medeleven, liefde en steun in deze moeilijke tijd'

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 23:50za 12-10-2019 om 23:50

Mohamed Ihattaren is dankbaar voor alle steunbetuigingen die hij heeft gekregen na het overlijden van zijn vader. De jonge middenvelder van PSV schrijft in een persoonlijk bericht op Instagram dat hij het medeleven bijzonder waardeert.

De vader van Ihattaren overleed vorige week zondag aan de gevolgen van kanker. De PSV'er speelde daardoor niet mee met zijn ploeg tegen VVV-Venlo (4-1 winst), een wedstrijd waarin hij de steun kreeg van het publiek en zijn ploeggenoten. 'Wij willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor alle blijken van medeleven', schrijft Ihattaren op zijn persoonlijke Instagram-pagina.

'We zijn trots op onze vader en we houden zielsveel van hem', gaat hij verder. 'Het is een troost te weten dat deze gevoelens door velen worden gedeeld. Voor het medeleven, liefde en steun in deze moeilijke tijd willen wij iedereen hartelijk danken. Bedankt voor alle kaarten, telefoontjes, bloemen en berichten.'

Het is nog niet bekend wanneer Ihattaren zijn rentree kan maken in het eerste elftal van de Eindhovenaren. PSV komt volgende week zaterdagavond weer in actie. Dan is FC Utrecht in de Galgenwaard de tegenstander.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws