El Ghazi heeft geen spijt: 'M'n vader wilde dat ik voor Marokko ging spelen'

El Ghazi heeft geen spijt: 'M'n vader wilde dat ik voor Marokko ging spelen'

Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2019 om 14:20zo 13-10-2019 om 14:20

Anwar El Ghazi koos, tegen het advies van zijn vader en familie in, voor het nationale elftal van Nederland. Hij heeft nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing en vindt dat hij veel te danken heeft aan Nederland.

"Ik heb destijds een keuze gemaakt, met mijn familie erover gesproken. Ik heb geen spijt van mijn keuze en ik heb er gewoon goed over nagedacht", begint El Ghazi bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. Kees Jansma denkt dat bij dit soort situaties veel druk bij komt kijken. "Ja, dat is er zeker", vervolgt El Ghazi. "Kijk, ik kan eerlijk zijn. Mijn vader wilde graag dat ik voor Marokko ging spelen en mijn familie uit Marokko ook."

"Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat ik hier geboren en getogen ben, ik heb veel te danken aan dit land. Mijn vader kwam hier naartoe voor een betere toekomst. Ik heb een goed leven nu en dat heb ik ook aan Nederland te danken. Ik kan niet ontkennen dat ik Marokkaans bloed heb, daar ben ik ook trots op, dat zal altijd zo zijn", aldus de aanvaller van Aston Villa.

Lees meer over: Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws