'Atlético is niet tevreden over duur aanvalstrio en denkt toch aan nieuwe spits'

'Atlético is niet tevreden over duur aanvalstrio en denkt toch aan nieuwe spits'

14-10-2019 16:36 Laatste update: 16:52
19

Atlético Madrid heeft snel meer doelpunten nodig en wil in januari zaken gaan doen met Paris Saint-Germain. De ploeg van Diego Simeone heeft met Álvaro Morata, Diego Costa en Joao Félix drie topaanvallers, maar de Argentijn wil ook Edinson Cavani naar Madrid halen.

Cavani moet de doelpuntendroogte bij Atléti (de ploeg van Simeone scoorde in acht competitiewedstrijden slechts zeven keer) doen afnemen, schrijft AS. De Uruguayaan heeft nog een contract voor dit jaar in Parijs en dus hebben Los Rojiblancos de mogelijkheid om Cavani in januari voor een relatief laag bedrag over te nemen van PSG.

Een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen zou genoeg moeten zijn om de Fransen te overtuigen en Cavani naar Wanda Metropolitano te kunnen lokken, maar er loert nog gevaar voor Atlético. De Uruguayaanse spits is namelijk publiekslieveling en topscorer aller tijden van PSG, waardoor een verlenging van zijn contract nog altijd tot de mogelijkheden behoort. Ook zou Manchester United de situatie rond Cavani in de gaten houden.