'Ajax moet Müller helemaal niet willen, een verschrikkelijke en vervelende vent'

'Ajax moet Müller helemaal niet willen, een verschrikkelijke en vervelende vent'

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 17:07di 15-10-2019 om 17:07

Marc Overmars zei zondag in Duitse media dat Thomas Müller van harte welkom is bij Ajax, maar clubwatchers Mike Verweij en Valentijn Driessen denkt dat de Duitse ex-international helemaal niet welkom is. Overmars flirtte opzichtig met Müller, die een vertrekwens heeft en weg wil bij Bayern München. 

"Als hij ooit overweegt om van club te veranderen, dan kan hij me altijd bellen", zo werd Overmars geciteerd door het Duitse Sportbuzzer. "Hij is altijd van harte welkom bij Ajax."

Verweij en Driessen reageren in de podcast van De Telegraaf op de teksten van Overmars. "Marc Overmars zou gezegd hebben dat hij heel erg welkom is, maar ik denk dat hij helemaal niet welkom is", zegt Verweij. "Die gaat eigen talenten en de spelers die ze nu hebben voor de voeten lopen."

Driessen is geen fan van Müller en stopt dat niet onder stoelen of banken. "Messi is ook mooi en welkom, maar die komt ook niet. Je moet Müller helemaal niet willen. Ik vind het een verschrikkelijke en vervelende vent. We hebben Younes en Heiko Westermann gehad en in de jeugd speelt een toptalent uit Duitsland (Nicolas Kühn, red.), daar hebben we ook nog niets van gehoord."

"Müller is welkom om een bal gehakt te komen eten op De Toekomst, maar daarna moet hij weer snel terug naar Duitsland", zegt Driessen. Verweij benadrukt dat hij niets tegen Duitsers heeft. "Ik heb niets tegen Duitsers, maar ze voegen niets toe aan Ajax."

Poll

Moet Ajax voor Müller gaan?

(7595 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws