Man United overweegt verhuur Chong: 'Er zal dan besloten moeten worden'

Man United overweegt verhuur Chong: 'Er zal dan besloten moeten worden'

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 17:19di 15-10-2019 om 17:19

Manchester United overweegt in januari om een aantal jeugdspelers op huurbasis te laten vertrekken. Tahith Chong is een van de spelers die door de club naar voren wordt geschoven. Les Parry, die namens United de contacten onderhoudt met jeugdspelers, schrijft dat meerdere spelers voor een huurtransfer in aanmerking komen.

United is achter de schermen al bezig met het verhuren van vier à vijf talenten. "Drie spelers konden al verhuurd worden: Angél Gomes, Tahith Chong en James Garner. Maar de manager (Solskjaer, red.) wilde ze behouden en ze meenemen op trainingskamp. Dus er zal in januari besloten moeten worden. Hopelijk blijven ze in het eerste elftal en gaan ze nergens heen", zegt Parry op de clubsite van United.

"Veel spelers zitten bij het eerste elftal, maar hebben door bepaalde omstandigheden geen controle over de situatie. Ze hebben een kans gekregen en die ook gegrepen, waardoor een aantal wekelijks in de selectie zit. Hopelijk kunnen de verhuurde spelers zich in de kijker spelen, waardoor de mensen vinden dat we een pareltje in de jeugdopleiding hebben rondlopen."

Chong speelt al drie seizoenen in de jeugdopleiding van Man United. Hij kwam in 2016 over van Feyenoord.

Lees ook: 'Chong is er niet in geslaagd om zijn kansen te grijpen bij Manchester United'

Poll

Moet Chong verhuurd worden?

(728 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws