Bij Ajax halen ze voorlopig de schouders op en reageren ze niet

"Bij Ajax halen ze voorlopig de schouders op en reageren ze niet"

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 18:20di 15-10-2019 om 18:20

Ajax reageert niet op de aantijgingen van Santos-voorzitter José Carlos Peres. Dat laat Ajax-watcher Marco Timmer van Voetbal International weten. Santos is boos omdat Ajax speler Giovanni Manson Ribeiro heeft benaderd terwijl dat nog niet zou mogen.

"Ajax haalde in 2017 Danilo (Pereira, red.) bij ons weg, en nu willen ze ook Giovanni bij ons weghalen", zei Peres afgelopen weekend bij het Braziliaanse Energia FM. "We stappen met de zaak naar het CAS. Het kost tijd, maar hopelijk wordt Ajax gestraft. Ze moeten betalen voor onze spelers en hopelijk straft het CAS ze met een transferverbod van twee jaar."

Timmer heeft naar aanleiding van die uitspraken contact gezocht met Ajax. "Als Peres naar het CAS stapt moet het serieus genomen worden", zegt hij bij Voetbal International. "Ik heb contact gehad met Ajax. Zij reageren niet op deze boze voorzitter."

"De aantijgingen zijn dat Ajax onreglementair zou hebben gehandeld rond Giovanni. Ze mogen hem nog niet benaderen. Hij heeft nog een amateurcontract etc, dus die man is heel boos. Het is volgens hem de tweede keer, maar bij Ajax halen ze voorlopig de schouders op en reageren ze niet. Een officieel statement is niet te verwachten. Pas als deze man naar het CAS stapt en stappen onderneemt, zal Ajax wel reageren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws