Kluivert laat ongenoegen blijken na nieuwe wissel: 'Dat knaagt wel aan je'

Kluivert laat ongenoegen blijken na nieuwe wissel: 'Dat knaagt wel aan je'

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 21:44di 15-10-2019 om 21:44

Laatste update: dinsdag 15 oktober 2019 om 21:49di 15-10-2019 om 21:49

Justin Kluivert was dinsdag duidelijk niet blij met zijn wissel in het EK-kwalificatieduel van Jong Oranje met Noorwegen. De vleugelaanvaller moest net als vier dagen eerder plaatsmaken voor Cody Gakpo.

"Wat moet ik zeggen? Ik moet gewoon doorgaan", steekt Kluivert na de 4-0 overwinning van wal voor de camera van FOX Sports. "Natuurlijk dacht ik: Kom op nou. Maar daarna moet je ook gelijk switchen en er gewoon normaal mee omgaan. Ik ben een professional, net als iedereen hier. Nu weer terug naar mijn club, daar lekker gaan spelen en mij laten zien."

"Natuurlijk wil je niet gewisseld worden", vervolgt de rappe buitenspeler van AS Roma desgevraagd. "Je wil gewoon spelen, het liefst zo lang mogelijk. Als je twee keer gewisseld wordt, knaagt dat wel aan je, maar daar moet je gewoon mee omgaan. Dat moet iedereen kunnen en dat kan ik ook."

Bonsdcoach Erwin van de Looi vond dat Kluivert niet goed in de wedstrijd zat. "Dan probeer je wat anders. Cody viel tegen Portugal heel goed in, hij heeft daar echt aan de deur geklopt en verdiende het om minuten te maken. Justin kan heel belangrijk voor ons zijn, maar als hij een mindere dag heeft, is het volgens mij het goed recht van een trainer om hem te wisselen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws