'United-middenvelder is kop van jut in kleedkamer na onverwachts mislopen Copa'

'United-middenvelder is kop van jut in kleedkamer na onverwachts mislopen Copa'

19-10-2019 15:53
17

Fred is op dit moment een buitenbeentje in de kleedkamer bij Manchester United en dat heeft zo zijn redenen. De Braziliaan wordt niet meer serieus genomen door zijn ploeggenoten omdat hij niet werd opgeroepen voor de Copa America-selectie, terwijl hij dat wel had verwacht.

Fred had immers zijn bruiloft expres niet direct na het vorige seizoen gepland, omdat hij wel in actie dacht te komen op de Copa America. Dat schrijft The Times. In plaats daarvan trouwde de Braziliaan tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen en miste hij een groot deel van de oefentrip van Manchester United.

De middenvelder speelde echter een beroerd seizoen en werd niet opgeroepen door Tite, de Braziliaanse bondscoach. Fred is daardoor de kop van jut geworden in de kleedkamer bij The Mancunians, aangezien de overige spelers hem daar constant belachelijk mee maken.

De Braziliaan, die in het verleden ook actief was voor Shakhtar Donetsk, moest smeken bij trainer Ole Gunnar Solskjaer om een aantal dagen vrij te krijgen. Dat tot hilariteit van de selectie van United, die Fred nu niet meer serieus neemt.