LIVE-discussie: Verrassende wijzigingen bij PEC in kelderkraker tegen ADO

LIVE-discussie: Verrassende wijzigingen bij PEC in kelderkraker tegen ADO

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 11:30zo 20-10-2019 om 11:30

PEC Zwolle en ADO Den Haag maken zich op voor een heuse kelderkraker in de Eredivisie. Trainer John Stegeman van de Blauwvingers voert de nodige wijzigingen door na drie verliespartijen op rij.

Vooral de basisplaats van Yuta Nakayama is verrassend. De Japanse verdediger, die blessureleed achter zich heeft gelaten, vervangt Sam Kersten. Ook linksback Kenneth Paal is na een liesblessure fit genoeg om te starten. Daardoor verhuist Sai van Wermeskerken naar de rechterkant en neemt Gustavo Hamer zijn vertrouwde plek op het middenveld weer in.

Dennis Johnsen moet zijn plek afstaan aan Vito van Crooij, terwijl ook reserve-aanvoerder Lennart Thy voor het eerst dit seizoen op de bank plaats neemt. Iliass Bel Hassani en Mustafa Saymak krijgen de voorkeur. Reza Ghoochannejhad blijft de spits bij PEC.

ADO-coach Fons Groenendijk voert geen wijzigingen door. De Hagenaars verloren voor de interlandperiode met 0-2 van Ajax. Dat was al de vierde nederlaag op rij, waardoor ADO is gezakt naar plek zestien met zes punten. PEC heeft slechts één puntje meer.

De opstellingen

PEC Zwolle: Mous; Van Wermeskerken, Lachman, Nakayama, Paal; Hamer, Saymak, Clement; Van Crooij, Ghoochannejhad, Bel Hassani

ADO Den Haag: Koopmans; Van Ewijk, Beugelsdijk, Pinas, Meijers; Immers, Malone, Bakker; Summerville, Kramer, Goossens

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws