Vervelend moment in München: Tolisso grijpt naar zijn hart en moet strijd staken

Vervelend moment in München: Tolisso grijpt naar zijn hart en moet strijd staken

20-10-2019 17:00
15

De uitlooptraining van Bayern München leverde zondagochtend griezelige taferelen op. Corentin Tolisso moest de strijd voortijdig staken en trainer Niko Kovac stuurde ook de overige spelers eerder dan gepland naar binnen.

Tolisso behoorde tot de spelers die zaterdagmiddag geen minuten maakten tegen FC Augsburg. Op beelden is te zien hoe de 25-jarige Fransman erbij ging zitten tijdens het afsluitende partijspel en naar zijn hart wees. Nadat hij de werd onderzocht door de medische staf, klaagde Tolisso over een gevoel van duizeligheid en zocht hij de kleedkamer op. Niet lang daarna besloot Kovac om de training definitief te beëindigen.

Naar verluidt viel de schade mee bij Tolisso en bleef het slechts bij duizeligheid. Wat er precies aan de hand was met de middenvelder uit Frankrijk, zal nog moeten blijken. Tolisso heeft dit seizoen nog geen last gehad van blessures en speelde tot nu toe negen wedstrijden namens Bayern. Ook maakte hij in alle vier de interlands voor Frankrijk van dit seizoen de negentig minuten vol.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s